• +31 6 11918065
  • info@indespeyk.nl

Tarieven

Tarieven

Informatie en prijzen

– Kamerprijs: €97,- per nacht (incl. €2,09 toeristenbelasting per persoon, per nacht). Minimum verblijf van 2 nachten.

– Uitgebreid ontbijt €12,50 per persoon.

– Shuttle service naar Eindhoven Airport of bedrijven in de buurt (op aanvraag).

– Inchecken vanaf 15:00 uur, uitchecken voor 11:00 uur.

Veelgestelde vragen:

– Betaling: Het voldoen van de rekening dient voor -of tijdens het verblijf te geschieden. De betaling verloopt contactloos via Airbnb, bankoverschrijving of betaalverzoek, wij hebben geen pinautomaat. Desgewenst ontvangt u een factuur.

– Annuleringsvoorwaarden: Wij hanteren geen annuleringsvoorwaarden. Een vriendelijk verzoek om bij annulering dit ten minste 48 uur van te voren kenbaar te maken.

– Tarieven: De prijs is per nacht en is exclusief ontbijt en inclusief toeristenbelasting. Daarnaast is de prijs inclusief gas, water, elektra, bed, bad -en keukenlinnen. Gratis gebruik van Wi-Fi en gratis parkeergelegenheid naast het woonhuis. Geen schoonmaakkosten.

– Eetgelegenheden: Bij bed & breakfast in de Speyk wordt er geen avondeten aangeboden. De voorzieningen in het huisje laten het wel toe om zelf iets klaar te maken/op te warmen. In de nabije omgeving zijn meerdere eetgelegenheden, allemaal op loopafstand.

– Kinderen: De B&B heeft helaas geen voorzieningen voor (kleine) kinderen.

– Huisdieren: Wij hebben een lieve Flatcoated Retriever, deze loopt soms in de tuin. Helaas kunnen wij geen honden toelaten in de B&B.