• +31 6 1191 8065
  • info@indespeyk.nl

Tarieven

Informatie en prijzen

– Prijs is €85,- per nacht, handdoeken en bedlinnen inbegrepen.

– Uitgebreid ontbijt €8,50 per persoon.

– Shuttle service naar Eindhoven Airport of bedrijven in de buurt (op aanvraag).

– Inchecken vanaf 15:00 uur, uitchecken voor 11:00 uur, op zondag voor 12:00 uur.

Veelgestelde vragen:

– Annuleren en betalen: Betaling dient bij vooruitbetaling te geschieden of kan in overleg contant op locatie. Bij een annulering vanaf 7 dagen voor de reserveringsdatum wordt 100% van de boekingskosten als annuleringskosten in rekening gebracht.

– Prijzen: De kamerprijs is per nacht en is exclusief ontbijt en inclusief toeristenbelasting. Daarnaast is de prijs inclusief gas, water, elektra, bed, bad -en keukenlinnen. Vrijblijvend gebruik van koffie en thee. Gratis gebruik van Wi-Fi en gratis parkeergelegenheid naast het woonhuis. Geen schoonmaakkosten. Bij een verblijf langer dan 2 weken brengen wij graag een offerte uit.

– Eetgelegenheden: Bij bed & breakfast in de Speyk wordt er geen avondeten aangeboden. De voorzieningen in de B&B laten het wel toe om zelf iets klaar te maken/op te warmen. In de nabije omgeving zijn meerdere eetgelegenheden, allemaal op loopafstand.

– Kinderen: De B&B heeft geen voorzieningen voor (kleine) kinderen en is er niet op ingericht, adults only.

– Huisdieren: Wij hebben een lieve Flatcoated Retriever, deze loopt soms in de tuin. Helaas kunnen wij geen honden toelaten in de B&B.